Ana Sayfa / Spor / Altay Bayındır 3 ay sakat

Altay Bayındır 3 ay sakat

Altay Bayındır en az 3 ay sahalardan uzak kalacak. Konyaspor-Fenerbahçe maçında sakatlanan file bekçisi Altay Bayındır süper Lig sezonunun ilk yarısını kapattı. Konyaspor maçında omzundan sakatlanan Altay Bayındır’dan kara haber geldi. Başarılı file bekçisi sahalardan 3 ay uzak kalacak. Altay’ın sezonun ilk yarısında forma giyme ihtimali çok zayıf gözüküyor.

Altay bayındır, 3 ay sahalardan uzak kalacak. Fenerbahçe’de Altay Bayındır krizi. Konyaspor maçını kaybeden Fenerbahçe, kilit isimlerini de sakatlığa kurban verdi. Enner Valencia ve Luiz Gustavo’nun 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Altay Bayındır’dan gelen haber taraftarları yıktı.
3 AY YOK
Altay Bayındır’ın sahalardan 3 ay uzak kalacağı aktarıldı. Başarılı file bekçisi Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinde forma giyemeyecek.

KALE BERKE’DE
Altay Bayındır’ın yokluğunda kaleyi Berke Özer koruyacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar en az Altay kadar Berke Özer’e de güveniyor.

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting