Ana Sayfa / Kime Ait / Altın fiyat 13 Kasım

Altın fiyat 13 Kasım

Son altın fiyatları ve altında düşüş. 13 Kasım altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatı ile bugün gram altın fiyatı. Altın fiyatlarında son dakika! 13 Kasım Salı gram altın Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında aşağı seyir devam ediyor 13 Kasım. Para piyasaları ve altın sektöründe son fiyatlar belli oldu 13 Kasım Salı. Haftanın ikinci iş günü olan 13 Kasım Salı altın fiyatları konusunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Piyasalardaki son dakika gelişmeleri altın fiyatlarına da yansıyor. Bir dönem 450 TL baremine kadar çıkan çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altın fiyatları konusundaki son bilgiler, detaylı değişimler ve uzman yorumları haberimizde. Ülkemizde altına olan talebi anlamak için kültürü incelemek gereklidir.
Vatandaşların altın fiyatları konusundaki araştırmaları tüm hızıyla devam ediyor. Toplumun tüm katmanlarından ilgiyle takip edilen 13 Kasım altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Toplumsal birliktelik, ortak değerler ve ortak hafıza kültürü oluşturur. Bizim kültürümüzde de altın son derece önemlidir. Bu çerçevede düğünlerde ve nişan gibi törenlerde altın hediye olarak sunulur. Düğünlerdeki altın alışverişi karşılıklı olduğundan bu durum sosyal birlikteliği sosyal yardımlaşmayı da etkin kılar. Nesillerden nesile devam eden bu alışkanlık kültürün bir parçasıdır. 13 Kasım altın fiyatları burada!

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU? (13 KASIM)
Ülkemizde altın fiyatları yalnızca düğünlerde, nişanlarda ve kınalarda hediye edilmek için birikimleri kontrol etme amacıyla da araştırılır. Dolar ve eurodan bağımsız olarak altın, en çok birikim yapılan nesnelerdendir. Ayrıntılı olarak hazırladığımız haberimizde altın fiyatları konusundaki her şeyi inceleyebilirsiniz.
GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Bilindiği gibi çeyrek altın, ülkemizde en çok tercih edilen altın türü olarak dikkat çeker. Özellikle piyaslarda yaşanan dış kaynaklı dalgalanmalar nedeniyle çeyrek altın fiyatlarının artmasından sonra gram altına olan talep patladı. Gram altın bu sabah 211,94 TL’den alınırken 211,96 TL’den satılmaktadır.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Altın denilince akla gelen ilk simge çeyrek altındır. Çeyrek altın yatırım ve birikim olarak da ülkemizde ilk tercihtir, yastık altı altınlarının büyük bir kısmı çeyrek altındır. Düğünlerde de çeyrek altın takı olarak hediye olarak armağan edilir. Araştırmalarını sürdüren vatandaşların merak ettiği gibi çeyrek altın bu sabah 338,06 TL’den alınırken 345,95 TL’den satılmaktadır.
YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın bu sabah 674,01 TL’den alınırken 691,90 TL’den satılmakta. Yarım altın da vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alırken genelde yatırım amacıyla satın alınmaktadır.
TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları konusunda ilgiyle araştırmalarını sürdüren vatandaşlar, genellikle tam altını kolay kolay bozdurmamak için uzun süreli düşünerek satın alırlar. Tam altın bu sabah 1.352,24 TL’den alınırken 1.379,57 TL’den satılmaktadır. Genelde gelin ve damadın aile fertleri ve dostları tarafından düğünlerde tam altın hediye edilir.
CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler mevcuttur. İki altın türü de yatırım amacı olsa da Cumhuriyet altını hem daha pahalı hem daha ağır olduğundan daha uzun vadeli olarak tercih edilir ve kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah 1.400,00 TL’den alınırken 1.421,00 TL’den satılmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting