Ana Sayfa / Kime Ait / Altın son fiyat (gram altın kaç lira) 7 Mayıs

Altın son fiyat (gram altın kaç lira) 7 Mayıs

7 Mayıs altın, gram altın ve çeyrek altın kaç lira oldu bilgisi. Altında yükseliş. Son altın fiyatları ve çeyrek ile gram altın fiyatı bilgileri.Nisan ayına 230 lira seviyelerinden başlayan gram altın, bugün de yükseliş eğilimini sürdürerek bu yılın en yüksek seviyesi olan 255,3 lira seviyesinde dengelendi. Böylece bir günlük artış 8 lirayı buldu. İstanbul Kapalıçarşı’da, dün kapanışta çeyrek altın 402 lira, Cumhuriyet altını 1.647 liradan satılırken, gram altın ise cuma günkü kapanışa göre yüzde 0,41 yükselişle 247 liradan işlem gördü. Peki çeyrek altın bugün ne kadar? İşte 7 Mayıs güncel altın fiyatları…

Güncel altın fiyatları altın kaç lira rakamları 7 Mayıs.

Altın fiyatlarında artış hız kesmiyor. Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gramı dün günü yüzde 0,41 artışla 247 liradan tamamladı. Gram altın bugün ise dünkü kapanışa göre 8 lira artarak bu yılın en yüksek seviyesi olan 255,3 lira seviyesinden alıcı buluyor. Peki çeyrek altın ne kadar? İşte 7 Mayıs altın fiyatları…GÜNCEL ALTIN FİYATLARI Gram altın: 255,3 liraÇeyrek altın: 421 liraCumhuriyet altını: 1.717 lira
ALTIN YATIRIMCISINA 5 AYDIR KAZANDIRIYOR

Gram altın, özellikle dolar kurundan bulduğu destekle geçen ay pozitif bir seyir izledi. Nisan ayına 230 lira seviyelerinden başlayan gram altın, yükseliş eğilimini sürdürerek bu yılın en yüksek seviyesi olan 247 lirayı görmesinin ardından, nisanı yüzde 6,6 primle 246,1 liradan tamamladı.

Gram altın, bu performansı ile değer kazançlarını üst üste 5’inci aya taşırken bu dönemde yatırımcısına yüzde 20,2 getiri sağladı.

Yatırım Finansman Menkul Değerler Yatırım Danışmanlığı Yönetmen Yardımcısı Vahap Taştan, son dönemde ons altındaki zayıf duruşa karşın, dolar kurunun değer kazanmasının gram altın fiyatının yukarı trendini korumasına neden olduğunu kaydetti.

 

İlginizi Çekebilir

iPhone 16 nasıl olacak?

iPhone 16 görüntüleri sızdı. iPhone 16 tasarımı ve tahmini Türkiye satış fiyatı belirlendi. Apple, iPhone …

Sınırsız Hosting