Ana Sayfa / Yaşam / Amasya devrilen yolcu otobüsü ve firması

Amasya devrilen yolcu otobüsü ve firması

Amasya’da hangi firmanın yolcu otobüsü devrildi ölü ve yaralı sayısı. Amasya’da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

Amasya yolcu otobüsü kazası 14 Aralık. hangi otobüs firmasının otobüsü Amsayada kaza yaptı, Amasya otobüs kazası ölen ve yaralananların isimleri.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Amasya-Çorum karayolunun 25’inci kilometresinde Gökhöyük mevkiinde meydana geldi. İzmir’den Tokat’a giden yolcu otobüsü, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 2 kişi öldü, 24 yolcu da yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden yolcunun ise cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Amasya-Çorum karayolu bir süre trafiğe kapandı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting