Ana Sayfa / Manşet / Amedspor’un ölen kaptanı Şehmus Özer nereli, yaşı

Amedspor’un ölen kaptanı Şehmus Özer nereli, yaşı

Şehmuz Özer aslen nereli, kaç yaşında ve neden öldü sorusu. Diyarbakır Amedspor kaptanı futbolcu Şehmus Özer ölüm nedeni ne ve kaç yaşında öldü bilgisi. Şehmus Özer uçurama yuvarlanan aracının içinde hayatını kaybetti. Diyarbakır’da Şehmus Özer acısı. 

Şehmus Özer kimdir, nereli ve yaşı ve ölüm nedeni ne. Diyarbakır’da ölen futbolcu. Amedspor kaptanı Şehmus Özer ölüm nedeni ve kimdir bilgileri. Amed Sportif’in deneyimli oyuncusu Şehmus Özer trafik kazasında yaşamını yitirdi. Amed Sportif’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan deneyimli oyuncunun geçirdiği trafik kazası sonrası vefat ettiği belirtildi. Malatya’dan Mardin’e dönerken, oyuncunun aracının uçuruma yuvarlandığı açıklandı.

ŞEHMUS ÖZER NASIL ÖLDÜ

Kulüp Başkanı Nurullah Eden olayla ilgili NTV Spor’a yaptığı açıklamada, “Dün akşamdan beri oyuncumuzdan haber alamıyorduk. Bugün de antrenmana gelmedi. Aradık ulaşamadık. Daha sonra aramalara başladık ve kaza yaptığını öğrendik. Dün gece saat 10 gibi Malatya’da arkadaşlarından ayrılmış. Maalesef dönerken Elazığ’da uçurumdan aşağı uçmuş. Aracı bulundu. Çok üzgünüz” dedi.
ŞEHMUS ÖZER ASLEN NERELİ, KİMDİR?

Futbol hayatında Malatyaspor, Kayserispor, Gümüşhanespor, Mardinspor, Karşıyaka, Altay, Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor, Altay formaları giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2014 yılından bu yana Amed Sportif’te forma giyiyordu.

 

İlginizi Çekebilir

Hasan Kılıç öldü (İsmailağa Cemaat lideri)

İsmailağa tarikatı lideri Hasan Kılıç 94 yaşında öldü. ismailağa cemaatinin başına kim geçecek Cübbeli Ahmet’in …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting