Ana Sayfa / Manşet / Amerika vizesi için sosyal medya hesabı şartı

Amerika vizesi için sosyal medya hesabı şartı

ABD vizesi almak için artık sosyal medya hesapları da incelenecek. Amerika vize için interneti de kullanıyor ve vize talep edenlerden sosyal medya hesaplarını da isteyecek. ABD, vize uygulamaları kapsamında çeşitli yenilikler üzerinde çalışıyor.ABD artık vize için başvuranlardan sosyal medya bilgilerini de talep edecek.

ABD vizesi almak isteyenler artık vize başvurusunda sosyal medya hesaplarını da belirtecek. Amerika vizeyi zorlaştırıyor. BBC’de yer alan haberde, ABD Dışişleri Bakanlığının yeni düzenlemesi kapsamında vize için başvuranların sosyal medya isimlerinin, 5 yıllık elektronik posta adreslerinin ve telefon numaralarının isteneceği belirtildi.

VİZE İÇİN SOSYAL MEDYA HESABI ŞARTI

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “ABD’ye yasalara uygun seyahati desteklerken, vatandaşlarımızın korunması adına inceleme sürecini geliştirmek için yeni mekanizmalar üzerinde çalışıyoruz.” denildi.Diplomatik ve resmi vize başvurusunda bulunanların bu uygulamadan muaf tutulacağı, ancak ABD’ye çalışmak veya eğitim için gitmek isteyen kişilerden sosyal medya bilgilerinin isteneceği kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting