Ana Sayfa / Kadınca / Amine Gülşe gelinliği markası, fiyatı
AMİNE GÜLŞE'NİN GELİNLİĞİ
MESUT ÖZİL-AMİNE GÜLŞE EVLENDİ. GELİNİN GELİNLİĞİ ÇOK KONUŞULDU

Amine Gülşe gelinliği markası, fiyatı

Amine Gülşe’nin gelinliğinin markası, fiyatı ve modeli çok ama çok merak ediliyor. Amine Gülşe’nin omuz dekolteli uzun gelinliği son dönemin moda gelinlikleri arasında yer alıyor. İngiliz futbol takımı Arsenal’de oynayan Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe dünyaevine girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin nikahında şahitlik yaptı.

Futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe evlendi düğünde öne çıkan Amine Gülşe’nin modern kesimli gelinliği oldu. Amine Gülşe’nin özel tasarlanan gelinliği yeni model gelinliklere de örnek olacak türden. Uzun süredir birliktelik yaşayan futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe Beşiktaş’ta bulunan bir otelde hayatlarını birleştirdi.  Düğün törenine, çiftin yakınları ile Rıdvan Dilmen, Acun Ilcalı ve Burcu Esmersoy gibi spor ve sanat camiasından isimler katıldı.Çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, yaptı.

TAZE GELİN AMİNE GÜLŞE YAŞI, NERELİ VE NECİ

ÜNLÜLER DÜĞÜNE AKIN ETTİ

AMİNE GÜLŞE KİMDİR?

Türk kökenli İsveç vatandaşı olan oyuncu ve manken 26 yaşındaki Amine Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi olup uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı. Fakat Amine Gülşe’nin adını geniş şekilde duyuran Mesut Özil ile yaşadığı aşk oldu. Zaman buldukça Londra’da yaşayan Mesut Özil’in yanına giden güzel oyuncu Mesut’a aşkını her fırsatta dile getiriyor.

4 DİL BİLİYOR

Uzun yıllar Türkiye dışında yaşamasına rağmen Türkçe düzgün Türkçe diksiyonu ile dikkat çeken Amine Gülşe, iyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabiliyor. 1.78 boyunda ve 55 kilo olan Amine Gülşe, 90-62-92 vücut ölçülerine sahip.

AMİNE GÜLŞE İNSTAGRAM

İNSTAGRAM’DA 1 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİ

Sosyal medyada oldukça aktif olan Amine Gülşe hem Twitter, hem de İnstagram kullanıyor. Twitter’i sık kullanamayan güzel manken, İnstagram’da ise oldukça aktif olduğu gözleniyor. İnstagram’da 1.9 milyon takipçisi bulunan Amine Gülşe’nin fotoğrafları beğeni topluyor.

EMİNE GÜLŞE GELİNLİĞİ İLE GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATTI

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting