Ana Sayfa / Manşet / Anadolu Efes’te Larkin rekoru

Anadolu Efes’te Larkin rekoru

Basketbolcu Larkin Anadolu Efes Fenerbahçe Beko şampiyonluk maçında rekor kırdı. Larkin hangi takıma transfer olacak sorusu. Anadolu Efes’in ABD’li yıldızı Shane Larkin, sezon genelindeki müthiş performansını finale de yansıttı. Maçı 38 sayı ile tamamlayan Larkin şampiyonluğun ardından Anadolu Efes’te kalıp kalmayacağı ile ilgili gelen soruya yanıt verdi.

Shane Larkin Anadolu Efes’i şampiyonluğa taşıdı. Anadolu Efes’li basketbolcu Larkin takımda kalacak mı yoksa transfer mi olacak sorusu.

Karşılaşmayı 38 sayıyla tamamlayan Larkin, lacivert-beyazlı takımdaki kariyerinde en yüksek sayısına ulaştı. Mücadelenin ardından Fenerbahçe Beko Başantrenörü Obradovic’in elibi sıkarak tebrik ettiği Larkin gecenin en çok konuşulan adamı oldu.

SHANE LARKİN’DEN 38 SAYI ŞAMPİYONLUK MAÇINDA

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Larkin “İnanılmaz hissediyorum. Bu sezonu şampiyon bitirmek için bir fırsatımız vardı. Bunu değerlendirdik. EuroLeague’de de şampiyon olma fırsatımız vardı, onu değerlendirememiştik.

Bu şampiyonluk için çok mutluyuz. Uzun bir seri olacağını biliyorduk. Her şeyimizi parkeye yansıttık. Tüm takım arkadaşlarım bana inandı ve ben de şampiyonluk yaşamış oldum” dedi.

Takımdaki geleceğiyle ilgili soruyu yanıtlayan Larkin “Burada kalacak mıyım, kalmayacak mıyım, göreceğiz. Bu biraz da takımla alakalı. Bu gece şampiyonluğun tadını çıkaracağım”ifadelerini kullandı.

LARKİN’DEN REKOR PERFORMANS Anadolu Efes’in ABD’li yıldızı Shane Larkin, sezon genelindeki müthiş performansını finale de yansıttı. Karşılaşmayı 38 sayıyla tamamlayan Larkin, lacivert-beyazlı takımdaki kariyerinde en yüksek sayısına ulaştı. Larkin, performansıyla tribünlerin de büyük alkışını aldı.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting