Ana Sayfa / Manşet / Andone nereli, yaşı, kariyeri

Andone nereli, yaşı, kariyeri

Andone Galatasaray’a hangi takımdan geldi. hangi takımların formasını giydi sorusu. Galatasaray’ın yeni transferi Florin Andone aslen nereli, kaç yaşında ve kimdiri aranıyor. Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekibi Brighton & Hove Albion’de forma giyen Rumen forvet Florin Andone’nin transferi için İngiliz kulübüyle görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) bildirdi.

Andone nasıl bir futbolcu ve Galatasaray’da iş yapar mı sorusu. Florin Andone bonservis bedeli, Galatasaray’dan alacağı ücret ve kimdirini sizler için derledik. Galatasaray’ın son dakika transfer haberleri ve gelişmeleri. Galatasaray Kulübü, Radamel Falcao’nun ardından bu kez de İngiltere Premier Lig ekibi Brighton & Hove Albion’de forma giyen 26 yaşındaki rumen forvet Florin Andone’nin transferi için İngiliz ekibiyle görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Sarı kırmızılı kulüpten KAP’a yapılan bildirim şu şekilde:

“Profesyonel Futbolcu Florin Andone’nin Kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Brighton & Hove Albion FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

Brighton & Hove Albion’un, 2018’in Temmuz ayında Deportivo La Coruna’dan 6 milyon Euro bedelle transfer ettiği Andone, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig’de 23 maçta forma giydi ve 3 gol attı. Bu sezon ise kulübüyle 3 resmi maçta görev alan oyuncu 1 gol atma başarısı gösterdi.
FLORİN ANDONE YAŞI, NERELİ, NASIL BİR FUTBOLCU
Florin Andone. Sarı-Kırmızılı kulüp Rumen hücum oyuncusu Florin Andone ve kulübü Brighton Have Albion ile görüşmelere başlandığını Kayu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Transferin son 24 saatinde Galatatasaray’ın gündemine giren bir hücum oyuncusu da Florin Andone oldu. 1993 doğumlu 26 yaşındaki oyuncu forvet hattında görev yapıyor.

Florin Andone kariyerinin büyük bölümünü İspanya’da geçirdi. Deportivo’da forma giydikten sonra geçen sezon İngiliz ekibi Brighton’a transfer olan Andone’un o dönemdeki piyasa değeri 6 milyon Euro civarındaydı.

Florin Andone kimdir?
Galatasaray’ın kiralık olarak kadrosuna dahil edeceği Florin Andone, bu sezon 3 Premier Lig maçında 1 gol atmayı başardı.

26 yaşındaki forvet oyuncusu toplam 72 dakika sahada kaldı.

Romanya U19 Milli Takımı’nda 3 maç 1 gollük performansı olan Andone, Rumen A Milli Takımı’nda da 21 karşılaşmada boy gösterdi.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting