Ana Sayfa / Gündem / Ankara 7 Ocak okullar tatil mi?

Ankara 7 Ocak okullar tatil mi?

Ankara okullar kar tatili oldu mu yarın yani 7 Ocak 2019 Salı günü. kar tatili olan iller 7 Ocak salı. Başkent Ankara’da kar etkisini sürdürüyor. Binlerce öğrenci Ankara Valisi Vasip Şahin’den gelecek kar tatili haberini bekliyor. Kentte tipi şeklinde ve lapa lapa yağan kar nedeniyle cadde ve sokaklar tamamen beyaza büründü. Meteoroloji Ankara’da hava durumunun bu akşam ilk saatlerde kar yağışlı gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmurlu olacağını açıkladı. Peki Ankara Valiliği açıklama yaptı mı? Ankara’da okullar tatil mi? İşte detaylar..

Ankara kar tatili okullar yarın 7 Ocak 2019 salı var mı soruyor veliler. Ankara’da öğrenciler ve veliler okulların kar tatili olup olmadığını araştırıyor. Ankara’da sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı, öğle saatlerine doğru etkisini artırdı. Özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, polis ekipleri trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücüleri yönlendirerek ulaşımı rahatlatmaya çalıştı.

ANKARA’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valisi Vasip Şahin konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Konu ile ilgili açıklama gelir gelmez haberimizde yer alacak.

Kış lastiği bulunmayan araçlar trafikte ilerlemekte güç çekerken, bazı araçlar yolda kaldı. Vatandaşlar, yolda kalan araçları iterek çıkarmaya çalıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kar küreme ve tuzlama çalışması başlatılırken, kentin çeşitli noktalarında çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

Kar, Başkent’te şehirlerarası yollarda da ulaşımı aksattı. Ankara-Kırıkkale yolunun Elmadağ mevkiinde yol karla kaplandı. Karayolları ekipleri bölgede kar küreme ve temizlik çalışması yaparak yolu ulaşıma açık tutmaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kar yağışının 3 gün boyunca aralıklarla etkisini sürdüreceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Amasya’da hayvana eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya’dda büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi cezaevine gönderildi. Amasya’nın Suluova ilçesindeki bir et entegre …

Sınırsız Hosting