Ana Sayfa / Ekonomi / Ankara okul servislerine zam oranı

Ankara okul servislerine zam oranı

Ankara’da okul servis ücretlerine zam geldi. Yeni zamla birlikte Ankara’da servis taşımacılığı durabilir veliler bu rakamı zor karşılar. Ankara’da okul servis ücretlerine zam geldi. Yapılan zamla birlikte 0-3 kilometre arası yıllık 5 bin 96 TL oldu. 15 kilometreyi aşan her kilometre için ise 150 TL ek ücret alınacak.

Servis ücreti Ankara’da zamlandı. Ankara yeni zamlı okur servis ücretleri ve kilometre başı yapılan zam. Okul zilleri çalmadan zam haberleri peş peşe gelmeye başladı.Veliler öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiyenin yolunu tutarken yüksek fiyat karşısında ne yapacaklarını şaşırdı. 12 Eylül’de yeni eğitim öğretim dönemi başlamasına sayılı günler kala Ankara’da okul servis ücretlerine zam haberi geldi. Başkent’te okul servis ücreti 0-3 km arası yıllık 5 bin 96 lira oldu. Okul servislerinde 15 km aşan her km için 150 lira eklenecek.

İlginizi Çekebilir

Mal müdürlükleri kapatılıyor

Hazine ve Maliye bakanlığına bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılıyor. mal müdürlükleri kapatılıyor personelleri dağıtılacak. Hazine …

Sınırsız Hosting