Ana Sayfa / Yaşam / Ankara okullar tatil mi 13 Aralık

Ankara okullar tatil mi 13 Aralık

Ankara 13 aralık okular tatil mi, kar nedeniyle Ankara’da yarın Perşembe 13 Aralık okullar tatil mi sorusu ve sahte twitter paylaşımları. Ankara’da akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı akıllara “okullar tatil mi?” sorusunu getirdi. Ankara Valiliği sosyal medyada dolaşan Valilik sitesindeki tatil duyurusu görseli ile Ankara Valisi Vasip Şahin’in Twitter hesabından açıklanmış gibi paylaşılan tatil açıklamasının gerçek olmadığını duyurdu. Valilik yetkilileri, meteorolojik verilere göre yarın için okulların tatil edilmesini gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

Ankara kar nedeniyle okullar 13 Aralık perşembe tatil oldu mu sorusu. Türkiye kar nedeniyle okulları tatil olan iller ve ilçeler. Okullar Ankara’da kar nedeniyle tatil mi sorusu.  Ankara’da akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı akıllara “okullar tatil mi?” sorusunu getirdi. Ankara Valiliği sosyal medyada dolaşan Valilik sitesindeki tatil duyurusu görseli ile Ankara Valisi Vasip Şahin’in Twitter hesabından açıklanmış gibi paylaşılan tatil açıklamasının gerçek olmadığını duyurdu. Valilik yetkilileri, meteorolojik verilere göre yarın için okulların tatil edilmesini gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

KAHRAMANMARAŞ OKULLAR TATİL Mİ

Kahramanmaraş’ta öğleden sonra başlayan kar, özellikle kuzey ilçelerde etkili oldu. Elbistan ve Ekinözü’nde kar kalınlığının yer yer 30 santimetreyi bulması üzerine ilçelerde okullar yarın tatil edildi.

SİVAS VE BİTLİS 13 ARALIK OKULLAR TATİL

Türkiye’nin iç ve doğu bölgelerini etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Sivas ve Bitlis’te de okullar tatil edilmişti. Akşam saatlerinde karın etkisini arttırdığı Ankara’da ise henüz okulların tatil edilmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting