Ana Sayfa / Genel / Ankaragücü kongreye gidiyor 20 Ocak

Ankaragücü kongreye gidiyor 20 Ocak

MKE Ankaragücü son dakika haberleri ve olağanüstü kongre kararı. Ankaragücü’nde işler iyi gitmiyor Süper lig’de. Süper Lig’de geride kalan 18 haftada 12 puanla 17. sırada yer alan ve zor günler geçiren MKE Ankaragücü’nde yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Üye olmak için yüzde 5 kontenjanını kaldırmak ve taraftarların üye olmasını kolaylaştırmak adına yapılacak değişiklik için Ankaragücü kongreye gidiyor.

MKE Ankaragücü haber ve gelişmeleri. MKE Ankaragücü yönetimi, kulüp üyeliğinde yüzde 5 kontenjanını kaldırmak için olağanüstü kongre kararı aldı. MKE Ankaragücü Külübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

ANKARAGÜCÜ’NDE KONGRE AÇIKLAMASI

“Derneğimiz Yönetim Kurulu gördüğü lüzum üzerine Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılması yönünde karar almıştır. Fatih Mert ve yönetim kurulu, üye kaydedebilmek için yüzde 5 kontenjanını kaldıracak. Haziran ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi, Ankaragücü Külübü’ne özellikle tüm taraftarların üye olabilmesi için bu genel kurul kararı alındı. Olağanüstü Genel Kurul İlk Toplantısı’nın 05/02/2020 Çarşamba günü saat 14.00´de Necmettin Erbakan Kongre Merkezi, Mehtap Mahallesi Mamak Caddesi No:76/A Saimekadın Mamak – Ankara adresinde, çoğunluğunun sağlanamaması halinde ise ikinci toplantının 12/02/2020 Çarşamba günü aynı saatte ve aynı yerde aşağıdaki gündem maddeleri ile yapılmasına karar verilmiştir.”

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting