Ana Sayfa / Yaşam / Antalya okullar tatil mi 11 Ocak günü
ANTALYA KAR TATİLİ OKULLAR

Antalya okullar tatil mi 11 Ocak günü

Antalya okullara kar tatili gelecek mi, Antalya kar tatili olan ilçeler 11 Ocak Çarşamba. Muğla’da kar tatili olan ilçeler çarşamba günü için. 11 Ocak Çarşamba Antalya kar yağışı olan ilçeler ve okulların tatil edilmesi bilgisi. Antalya valiliği kar açıklaması yapıldı mı sorusu. Antalya Korkuteli, Elmalı ve Akseki ilçelerinde kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Korkuteli’de taşımalı eğitim verilen okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Okulları tatil olan Antalya ilçeleri. Antalya 11 Ocak çarşamba kar tatili olan iller. Antalya’nın kırsal ilçeleri Korkuteli, Elmalı ve Akseki’de yoğun kar yağışı etkili oluyor. Sabaha karşı başlayan kar yağışı nedeniyle Antalya- Korkuteli, Korkuteli- Elmalı karayolu trafiğe kapandı. Korkuteli’nde kar kalınlığı 30 santimetreyi geçerken, taşımalı eğitim yapan okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Kar yağışı Antalya- Burdur karayolunda da ulaşımı olumsuz etkiliyor. Burdur istikametine zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Antalya Büyükşehir, Korkuteli, Elmalı ve Akseki belediyelerine bağlı ekipleri karla mücadele çalışması başlattı.

Antalya- Konya karayolunun geçiş noktası 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde kar yağışının etkili olması nedeniyle Akseki- Seydişehir yolunda ulaşım olumsuz etkileniyor. Konya yönüne seyreden araçların zincirsiz geçişine izin verilmiyor.

 

İlginizi Çekebilir

Samsun’da halay kavgası, 4 yaralı

Halay çekme kavgasında kan aktı. Vezirköprü’de halay nedeniyle kavga eden grup birbirini yaraladı. Samsun’un Vezirköprü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting