Ana Sayfa / Manşet / Antalya pencereden muayene

Antalya pencereden muayene

Hastalara pencereden muayene eden sağlık kuruluşu Antalya’da. Antalya’da insanlık dışı görüntüler iddiası. doktorlar hastaları pencereden bakıyor ve ilaç yazıyor iddiası. Antalya’da sağlık merkezinde hastaların içeri alınmayıp pencereden muayene edilmesi haberlerinin ardından İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı. Hastalar, sağlık merkezinin içine yeniden alınmaya başlandı.

Antalya’da hastaları içeri almayıp pencereden muayene den doktorlar güya sağlık ordusunun neferleri. Türkiye maalesef DSÖ’nün doktorlarına kaldı gerçek hekimler ya istifa ettirildi ya da yurtdışına kaçtı. İşte insanlık dışı görüntülerin adresi bu kez Antalya oldu.

HASTALARA İNSANİ MUAMELE YOK

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan 30 No’lu M. İhsan Oğul Aile Sağlığı Merkezi’ne giden hastalar, içeri alınmadan muayene ediliyordu.

Hastalar, önce etrafı şeffaf branda ile kapalı alanda bulunan görevliye kimlik numarasını söylüyor ardından görevli, hastalara doktorun ya dışarı geleceğini ya da yan taraftaki odanın camına giderek, görüşeceğini belirtiyordu.

DOKTOR İÇERİDE HASTA DIŞARIDA CAMDAN MUAYENE

para için eylem yapan doktorlardan ne beklenirki haklı tepkisi yine haklı çıktı.

Gelen doktor da hastaya şikayetini sorduktan sonra reçete yazmak için tekrar odasına gidiyor. Bazı doktorlar ise odalarında kapalı camın arkasında, hastaya ne şikayeti olduğunu soruyor ve bu şekilde reçete yazıyordu.

Sağlık merkezinde yaşanan bu olay cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İNCELEME BAŞLATILDI, HASTALAR İÇERİ ALINDI
Sağlık merkezinde bu durumun basında yer almasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlık merkezinde yaşananlarla ilgili inceleme başlatıldı. Ayrıca hastaların artık sağlık merkezinin içine alınmaya başlandığı görüldü.

İlginizi Çekebilir

Prostat kanseri için yeni çare

Prostat kanserine yeni çözüm ve çare geliyor. Prostat sorunları için en etkili çözüm ve prostat …

Sınırsız Hosting