Ana Sayfa / Genel / AÖF 2019 sınav takvimi

AÖF 2019 sınav takvimi

2019 AÖF vize ve final tarihleri ile sınav takvimi belli oldu. Açık öğretim fakültesi öğrencileri için zorlu bir 2019 yılı başlıyor ve vizeler ile final tarihleri birbirine çok yakın. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri vize sınavlarına katıldılar sıra şimdi AÖF final sınavlarında. Peki AÖF final sınavları ne zaman yapılacak? İşte 2019 AÖF final sınavı tarihi…

AÖF vize ve final tarihleri 2019 takvimi belli oldu. Üniversite öğrencieri için 2019 yılı artık çok daha önemli çünkü son sınavlarda iyi not almak çok önemli. Dört oturumda gerçekleşen AÖF final sınavlarına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler AÖF final sınavı hazırlıklarını ne zamana kadar tamalayacaklarını öğrenmek için final sınav tarihlerini merak ediyor. Haberimizden güncel AÖF sınav tarihlerini öğrenebilirsiniz.
AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

AÖF güz döneminin son sınavı olan final sınav tarihi belli oldu. Adaylar 13-14 Ocak tarihlerinde AÖF final sınavına katılacaklar. Bahar dönemi vize sınavları ise 13-14 Nisan’da, final sınavları ise 25-26 Mayıs’ta yapılacak.

AÖF üç ders sınavı 20 Temmuz 2019’de gerçekleşecek.
SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.
Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

Bu arada ÖSYM ve YÖK’ün 2019 planları da belli oluyor. Türkiye’de milyonlarca öğrenci 2018-2019 eğitim öğretim yılının iknici döneminde sınav tarihlerini merak ediyor.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting