Ana Sayfa / Yaşam / AÖF sonuç 24 Ocak

AÖF sonuç 24 Ocak

24 Ocak AÖF sonuçları açıklandı mı sorusu. AÖF sınav sonuçları bekleniyor. Anadolu üniversitesi AÖF sınav sonuçları bekleyişi sürüyor. Öğrencileri AÖF sınavının üzerinden geçen 11 günün ardından sonuç heyecanı daha da sardı. Sınav sonrası merak edilen tek şey AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı…

Son dakika AÖF final sonuçları 24 Ocak 2019. AÖF sonuç final sonuçları ve AÖF internet sitesi.  AÖF final sınavları 11 gün önce gerçekleşti. Öğrenciler soru ve cevapların açıklanmasının ardından AÖF sınav sonuçlarını bekliyor. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Açıköğretim Fakültesi final sınavı sonuçları her an açıklanabilir.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları bugün açıklanır mı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Fakat Açık Öğretim Fakültesi sonuçlarının bugün açıklanması beklenmiyor. Anadolu Üniversitesi, vize-final sınav sonuçların açıklanacağı tarihe dair resmi açıklamada bulunmuyor. Bir önceki vize sınavlarına dair sonuçların açıklandığı tarih baz alındığında sonuçlar, sınavdan 10 gün sonra, 23 Ocak 2019 Çarşamba günü açıklanabilir.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri, 11 Şubat 2019 olarak belirlendi. Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini internet üzerinden yapabiliyor. Ders seçimi ve kayıt yenileme ücretini yatırarak işlem tamamlanıyor.

AÖF OTOMASYON SİSTEMİNE GİRİŞ

AÖF KAYIT YENİLEME KILAVUZU

sinav_shutter-aof-2019

AÖF’DE BÜTÜNLEME VAR MI?

AÖF’ün bütünleme sınavını neden yapmadığına dair açıklama yapan Anadolu Üniversitesi, konuyu şu ifadelerle açıkladı; Sınavlarda başarının değerlendirilmesinde Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları kullanılmaktadır. Bu sistemde güz ve bahar dönemleri birbiri ile ilişkilidir. Güz döneminde bir öğrencinin başarısız olduğu bir dersi bahar döneminde genel not ortalamasını yükselterek kurtarma şansı vardır. Bütünleme sınavı uygulandığında dönemler arası bağlantı kopacağından ve sistemdeki “Uyarı” ve “Tekrar” durumları uygulanamayacağından öğrenci başarısı olumsuz etkilenecektir. Ders geçme ve değerlendirme sistemimiz incelendiğinde bu durum açıkça görülecektir. Tüm bu açıklamalar sonucunda bütünleme sınavı uygulanması durumunda öğrencilerimizin dezavantajlı duruma geleceği değerlendirilmektedir.

 

AÖF sınav sonuçları için beklenen gün geldi mi? AÖF sınav sonuçları ne zaman?

AÖF’DE GEÇİLEMEYEN DERSLER NE OLACAK?

AÖF ders sisteminde 2 dönem vardır. Birinci dönemde alınmış olan, ancak kalınan dersler bir sonraki senenin birinci döneminde alınabilir. Geçilemeyen ikinci dönem dersi de yine aynı şekilde ikinci dönem alınabilir.

Her dönem 1 vize sınavı ve 1 final sınavı yapılır, bir eğitim ve öğretim yılında 2 vize sınavına ve 2 final sınavına girilir. Dönem içi vize notunun %30’u ve final notunun da %70’i alınarak gerekli değerlendirme ve hesaplama işlemleri yapılır. Elde edilen ortalama harf notu olarak sisteme girilir. Öğrenciler aldıkları harf notuna göre o dersten geçip geçmediklerini anlayabilir

İlginizi Çekebilir

Ayten Gökçer öldü (Ayten Gökçer kim)

Ayten Gökçer cenazesi ne zaman nereye gömülecek sorusu. Ayten Gökçer kaç yaşında neden öldü bilgisi. …

Sınırsız Hosting