Ana Sayfa / Genel / AÖL 2019 kayıt yenileme tarihi

AÖL 2019 kayıt yenileme tarihi

2019 AÖL kayıt yenileme tarihi ve son tarih bilgileri. Lise öğrenimi dışarıdan tamamlamak isteyenlerin kayıt yaptırdığı AÖL yılda 3 dönem olarak devam ediyor. MEB, AÖL kayıt tarihlerini duyurdu. AÖL yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri yarın yani 9 Ocak’ta başlıyor.

AÖL 9 Ocak’tan itibaren kayıt yenileme başlıyor. Açık lise öğrencileri için kayıt yenileme 2019 tarihi 9 Ocak oldu. 2019 yılında Açık Lise yani AÖL öğrencileri için kayıt yenileme işlemleri için tarihler belli oldu. MEB, AÖL iş takvimini yayımladı. Öğrenim hayatına uzaktan eğitim yoluyla devam etmek isteyenler haberimizden AÖL kayıt yenileme tarihlerini öğrenebilirler.

AÖL KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

Açık Öğretim Lisesi 2018-2019 2. Dönem İlk Kayıt işlemleri 9 Ocak 2019 ile 6 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
KİMLER AÖL ÖĞRENCİSİ OLABİLİR?

18 yaşından gün almamış olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin yılda 2 dönem, 3. Dönem sınavının ilk günü itibariyle 18 yaşından gün almış olanların ise yılda 3 dönem kayıt yenilemeleri zorunludur.
Öğrenciler, sınavlara girebilmek için Kayıt Yenileyerek ders seçimi yapmak zorundadırlar. Kayıt Yenileme tarihleri, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından belirlenen iş takviminde yayınlanır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting