Ana Sayfa / Kime Ait / Aras Kargo sahibi, kime ait

Aras Kargo sahibi, kime ait

Aras Kargo, Türkiye’deki en büyük kargo şirketlerinden biri. hızlı ve güvenli teslimat ile dikkat çeken Aras Kargo hızlı büyümesini sürdürürken doğal olarak şirket bilgileri de çok sık aranan kelimelerden oluyor. Aras Kargo ne zaman kim tarafından kuruldu. sahibi kim ve yönetim yapısı nasıl ve Aras Kargo merkezi nerede kaç şubesi var ve kaç çalışanı var diye sık sık soruluyor. Aras kargo eleman alımında da dikkat çekiyor. 

Aras Kargo’nun kuruluş hikayesi ve sahibinin dikkat çeken özelliğini habermuduru.com olarak sizler için araştırdık. Türkiye’de lojistik ve taşımacılık gün geçtikçe ilerliyor. internetten alışverişlerin artmasıyla birlikte kargo şirketlerinin iş hacmi ve yükü de çok fazla arttı. Aras Kargo da bu iş hacminden olumlu etkilenen firmalardan biri. biz de sizler için Aras Kargo’nun adeta röntgenini çekti ve kuruluş hikayesini ve sahibini yazdık.

ARAS KARGO KÖKLÜ TÜRK ŞİRKETLERİNDEN

Celal Aras aslında geleceği iyi okuyan işadamlarından biri ve sektör anlamında da öncü bir isim. 1979 yılında kurulan Aras Kargo’nun Celal Aras’ın katkılarıyla faaliyetlerini sürdürdüğü bilinmektedir. 750’yi aşkın şubesi ve 8 bin 700’ün üzerindeki kadrosuyla taşımacılığın devleşen firmalarından biri olan Aras Kargo 1994 yılı itibariyle acente sistemine geçiş yapmıştır.
Konveyör sistemini ülkemizde ilk defa uygulayan firma olması nedeniyle müşterilerinin güvenini kazanan firmanın Fenerbahçe Spor Kulübü’ne de sponsor olduğu bilinmektedir.

Dünyanın en hızlı yükleme ve boşaltma hizmeti veren firması olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na adını altın harflerle yazdıran firma ISO 9001 belgesine de sahiptir.

Yıllardır sektörün içinde olan Aras Kargo başarılı projelere imza atmakla birlikte müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet anlayışla sektörünün verimli firmaları arasına yerleşmiştir.

 

İlginizi Çekebilir

Servet Yardımcı neci, nereli ve kim?

Servet Yardımcı aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. TFF Başkan adayları kimler, hangi isimler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting