Ana Sayfa / Manşet / Arda Güler Bayern Münih yolunda

Arda Güler Bayern Münih yolunda

Bayern Münih, Arda Güler’i alıyor. Real Madrid başkanı, Arda Güler’i Bayern Münih’e satma kararı adı. Real Madrid’de istediği süreyi alamayan genç yıldız Arda Güler’in de Almanya’da top oynamak istediği belirtiliyor.

Arda Güler Bayern Münih’e transfer oluyor. Sezon başında Fenerbahçe’den transfer olduğu Real Madrid’de yaşadığı sakatlıkların ardından sahalara dönen ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini alan Arda Güler hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

BAYERN MÜNİH DEVREDE

İspanyol basınındaki haberlere göre; Alman ekibi Bayern Münih, Arda için harekete geçti. Alman devinin, genç yıldız arayışında olduğu belirtilen haberde, bu isimlerden birinin de Arda Güler olduğu ifade edildi.

Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

TEKLİF YAPACAKLAR

Bayern Münih yetkililerinin Real Madrid başkanı Florentino Perez ile iyi ilişkilerde bulunduğu, Alman yetkililerinin Arda Güler için sürpriz bir teklif yapabileceği öne sürüldü.

ARDA İSPANYA’DA 1 GOL ATTI

Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldız, İspanyol deviyle 7 karşılaşmaya çıktı. Milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol attı.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting