Ana Sayfa / Genel / Arda Güler neci, nereli ve kim?

Arda Güler neci, nereli ve kim?

Arda Güler aslen nereli, ne iş yapar ve ne mezunudur sorularının cevapları. Ünlü futbolcumuz Arda Güler hakkında tüm merak edilenler ve bilinmeyenler. Futbolcu Arda Güler genç yaşına rağmen Dünya Futbolu’nun yıldızları arasına girmeye en büyük namzet durumunda. Arda Güler’in hangi takıma gideceği merak ediliyor. Son olarak Arda Güler’in Galler maçında attığı gol şimdiden hafızalara kazınmış durumda. Futbol yorumcuları Arda Güler’in önümüzdeki yıllarda dünyanın en pahalı futbolcular listesinde olacağına kesin gözüyle bakıyor. 

Arda Güler ne  zaman futbola başladı, nerede başladı? Arda Güler, 25 Şubat 2005’te Altındağ, Ankara’da doğdu. Futbol hayatına 2014 yılında Gençlerbirliği altyapısında başladı. 2019 yılında Fenerbahçe’nin altyapı takımına transfer oldu.

ARDA GÜLER KAÇ DOĞUMLU, EĞİTİMİ VE FUTBOL KARİYERİ

Genç oyuncu 13 Ocak 2021 tarihinde Fenerbahçe ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Fenerbahçe formasıyla U19 Süper Ligi’nde 19 maça çıktı. Sol ayağını iyi kullanan ve idol olarak Fenerbahçe efsanesi Alex’i gören Güler, şimdilerde Fransa şampiyonu PSG’nin istediği genç bir futbolcu. Güler’in Avrupa’ya gitmeye sıcak baktığı söyleniyor. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de orta saha mevkiinde oynayan Türk futbolcu 1.76 boyunda ve 68 kilo.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting