Ana Sayfa / Manşet / Arda Güler, Real taraftarını mest etti

Arda Güler, Real taraftarını mest etti

Real Madrid’e giden Arda Güler medya yoluyla hemen popüler oldu. Arda Güler, İspanyolların sevgilisi oldu. İspanyol devi Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayan 18 yaşındaki yıldız Arda Güler resmi imzaların atılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Real Madrid taraftarlarına ilk mesajı veren Arda, “Merhaba Madritistalar! Muhteşem Santiago Bernabeu’daki ilk maçım için sabırsızlanıyorum. Bu harika karşılama için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Arda’nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Arda Güler Real Madrid taraftarının gönlüne hemen girdi tek bir mesajlar. Fenerbahçe’den La Liga ekibine transfer olan Arda Güler yeni kulübüyle bugün 6 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme törenin ardından 18 yaşındaki orta saha oyuncusu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

“BU HARİKA KARŞILAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Instagram hesabından Real Madrid taraftarlarına ilk mesajını veren Arda Güler, “Merhaba Madritistalar! Muhteşem Santiago Bernabeu’daki ilk maçım için sabırsızlanıyorum. Bu harika karşılama için teşekkür ederim” ifadelerini yazdı.

Arda Güler'den Real Madrid taraftarına ilk mesaj: Santiago Bernabeu'daki ilk maçım için sabırsızlanıyorum

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALDI

Arda Güler, bu paylaşımında Real Madrid’i de etiketledi. Genç oyuncunun bu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

İlginizi Çekebilir

Muhammed Muhbir neci, nereli ve kim?

Muhammed Muhbir aslen nereli, yaşı, eğitimi ve imdir bilgileri. İran geçici Cumhurbaşkanı Muhammed Muhbir hakkında …

Sınırsız Hosting