Ana Sayfa / Manşet / Arda Turan Başakşehir’den ayrıldı

Arda Turan Başakşehir’den ayrıldı

Başakşehir ile Arda turan yollarını ayırdı sözleşme karşılıklı fesh edildi. Medipol Başakşehir, Arda Turan’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshedildiğini duyurdu. Arda Turan’ın Galatasaray’a imza atması bekleniyor

Arda Turan Başakşehir ile olan sözleşmesini fesh etti Galatasaray’a imza atması bekleniyor. Mustafa cengiz ile Fatih terim arasındaki Arda Turan krizi aşılabilirse milli futbolcu sarı kırmızılı formayı giyecek. Medipol Başakşehir son haftalarda adı Galatasaray ile anılan ve Fatih Terim’in de takıma dönmesi yolunda sıcak sinyaller verdiği Arda Turan ile yollarını ayırdı. Başakşehir resmi siteden yaptığı açıklamayla Arda’nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Medipol Başakşehir’in yaptığı açıklama şöyle;

“Futbolcumuz Arda Turan, dün başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan’ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan, 100 kez A Milli Takımımızda forma giyen Arda Turan’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.”

İlginizi Çekebilir

ABD’li bankalardan TL tavsiyei

TL değerlenmeye başladı ABD’li iki dev banka uzun vadeli TL yatırımı önerdi. TL dolar karşısında …

Sınırsız Hosting