Ana Sayfa / Spor / Arda Turan hoca oluyor

Arda Turan hoca oluyor

Arda Turan Ümit Milli Takım’ın başına geçiyor. Arda Turan teknik direktör olarak en tepeden başlıyor kısa süre sonra A Milli Takım’ın başına geçirileceği öne sürülüyor. Ümit Milli Takım’da teknik direktör Tolunay Kafkas’la yolların ayrılmasının ardından TFF’den sürpriz bir hamle geldi. Takımın sorumluluğu Arda Turan’a veriliyor.

Arda Turan Ümit Milli Takım’ın başına geçiyor. Arda Turan’ın bir süre sonra da A Milli Takım’ın başına geçirilecçeği öne sürülüyor. Türk futbolunun en kariyerli oyuncularından olan Arda Turan, saha kenarındaki ilk görevine adım atıyor. Fatih Terim’in Galatasaray’ın başında olduğu dönemde yardımcı antrenör olarak ekibe girmesi beklenen Turan’ın hikayesi farklı şekilleniyor

KAFKAS’IN YERİNE
TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Arda Turan’ın Ümit Milli Takım’da göreve başlayacağını yazdı.

Barış Yurduseven yaptığı paylaşımda, “Ümit Milli Takım sorumluluğuna Arda Turan getiriliyor. TFF önümüzdeki günlerde bu konuda resmi açıklamayı yapacak” ifadelerini kullandı.

Arda Turan, Ümit Milli Takımımız'ın başına geçiyor

TFF’nin Antalya’daki UEFA A ve B Lisans antrenörlük kurslarına katılan Arda Turan, teknik direktörlük belgesi için adım atmıştı.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting