Ana Sayfa / Manşet / Arda Turan korona oldu

Arda Turan korona oldu

Galatasaray’da Arda Turan koronavirüse yakalandı. Arda Turan’ın son sağlık durumu, korona tedavisi bilgileri. Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli oyuncusu Arda Turan’ın Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Arda turan korona tedavisi görüyor. Ünlü futbolcu Arda turan Galatasaray’da testi pozitif çıkan 5. futbolcu oldu.

Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli oyuncusu Arda Turan’ın Kovid-19 testi pozitif çıktı.

İşte Arda’nın yaptığı açıklama: “Dün yapılan Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi ve izolasyon altındayım. En kısa zamanda görüşmek üzere.”

GALATASARAY’DA 5 FUTBOLCU KORONA

Galatasaray, üç futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bu açıklama ile birlikte Sarı Kırmızılı ekipte vaka sayısı 5’e çıkmış oldu.
Sarı-kırmızılıların konuyla ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Milli takım arası sonrası Galatasaray futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolardaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Lic Hospital’ın katkılarıyla dün yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve 3 oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır. Milli takımlarda yapılan tetkiklerde sonuçları pozitif çıkan 2 oyuncumuzla beraber Covid-19 vaka sayımız 5 olmuştur” denildi.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting