Ana Sayfa / Yaşam / Arka Sokaklar 498 fragmanı

Arka Sokaklar 498 fragmanı

Arka sokaklar son bölüm full izle ve Arka Sokaklar 498. bölüm fragmanı yine büyük ilgi çekti. Arka Sokkalar’da işler karışıyor. Arka Sokaklar dün akşam 497. bölümü ile ekrana geldi. Cum akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın son bölümünde Rıza Baba torununu kurtarmak için her şeyi yapıyor. Peki, Arka Sokaklar 498. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar yeni bölüm (Arka Sokaklar 498. bölüm fragmanı) yine büyük ilgiyle izlenecek. rıza baba yeni bir kara aşamasında ve bu tüm ekibi yakından ilgilendiriyor. Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm için nefesler tutuldu. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen dizide Zeyno’nun ölmediği ortaya çıkıyor. Fakat ekip Zeyno’ya henüz ulaşamıyor.

ARKA SOKAKLAR 498. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar’ın yeni bölüm fragmanları son bölümün hemen ardından yayınlanıyordu. Gelecek hafta 498. bölümü ile ekrana gelecek olan Arka Sokaklar’ın yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. İzleyici merakla bekliyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekip, çete tarafından kaçırılan Zeyno’yu bulabilmek için tüm imkanlarını zorluyor. Ali ve Pınar hem Rıza Babanın, hem de kızlarının akibeti yüzünden perişan zamanlar geçirmektedirler. Tek tesellileri Rıza Babanın gözlerini açması olur. Sıra Zeyno’yu bulmaya gelir. Bu sırada emniyete bir video gönderilmiştir. Videoda Zeyno’nun görüntüleri vardır. Görüntülerde Zeyno’nun çete tarafından vurulduğu görülür. İzleyen herkes büyük şok yaşar.

Ekip büyük bir operadsyonla çetenin elebaşlarını yakalar. Rıza Baba, torununun öcünü almak için sorgu odasına gizlice girer. Silahını kafasına dayadığı çetenin patronu onu şok eden bir haber verir.

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Sınırsız Hosting