Ana Sayfa / Manşet / Arnold Schwarzenegger’e uçan tekme atıldı

Arnold Schwarzenegger’e uçan tekme atıldı

Arnold Schwarzenegger’e bir kişi uçak tekmeli saldırıda bulundu. Terminatör, Conan gibi Hollywood sinemasının kült filmlerinin kaslı aktörü, Kaliforniya eski valisi Arnold Schwarzenegger Güney Afrika’da katıldığı “Arnold Classic Africa 2019” etkinliğinde saldırıya uğradı. Görüntülerde Schwarzenegger’in arkasından koşan birinin 71 yaşındaki aktöre uçan tekme attığı görülüyor.

Terminatör uçan tekmeli saldırıya uğradı ancak sarsılmadı bile. Kaliforniya’nın eski valisi olan oyuncu Arnold Schwarzenegger Güney Afrika’da katıldığı bir etkinlikte uçan tekmeli saldırıya uğradı.

“Arnold Classic Africa 2019” etkinliğine katılan Schwarzenegger’in saldırıya uğradığı ana ait görüntülerde, arkasından koşan birinin uçan tekme attığı görülüyor. 71 yaşındaki Schwarzenegger’e tekme sonrası saldırganın yere yığıldığı da yine görüntüler arasında yer aldı.
Schwarzenegger, Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Kaygılarınız için teşekkürler, ama endişelenecek bir şey yok. Kalabalık tarafından sarsıldığımı sanıyordum, bu çok olur. Sadece videoyu hepiniz gibi ben de gördüğümde tekme atıldığını fark ettim. Yalnızca aptalın Snapchat’imi bölmediğine sevindim” ifadelerine yer verdi.

Etkinliğin organizatörü Wayne Price, olaya ilişkin, ”Arnold gayet iyi bir ruh halindeydi ve hem taraftarlara hem de sporculara çok cömert davrandı” yorumunda bulundu.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Sınırsız Hosting