Ana Sayfa / Kadınca / Aslan en çapkın burç (Aslan burcu özellik)
BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ

Aslan en çapkın burç (Aslan burcu özellik)

Burçlar içinde en çapkın olanı aslan. Aslan burcu kadını da erkeği de çapkınlık sınırlarını her zaman zorlamıştır. Burçların en temel özelikleri ve en çapkın, libidosu en yüksek burç kuşkusuz aslan burcu.

Aslan burcu en çapkın burç ve aslan burcu kadını ve erkeği de çapkınlıkta diğer burçlara fark atıyor. Hangi burcun hangi özellikleri öne çıkar diye sorulsa hemen ilk akla gelen aslan burcu ve çapkınlık olur. dikkat edin aslan burcu ünlü kadın ve erkekleri hep çapkındır ve magazin sayfalarında bunu görebiliriz.

Gerçek hayatta yolunuzun kesiştiği kişileri bulmanızı sağlayan online tanışma uygulaması Happn, en popüler ve en girişken burçları belirledi. Peki en popüler burçlar hangileri? En girişken burç hangisi? İşte burçların bilmeniz gereken özellikleri.
Happn’da zaman tünelinizde karşınıza çıkan bir profili beğenirseniz bu gizli kalır, ancak o kişi de sizi beğenirse “Crush” gerçekleşir. Crush olmanın bir diğer yolu da “Charm” göndermek. Eğer gönderdiğiniz “Charm”a karşılık alırsanız, yine bir “Crush” gerçekleşir ve uygulama içi mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Happn, kullanıcıların gönderdiği “Charm” rakamlarını göz önüne alarak yaptığı çalışmayla, ilişkilerde en girişken burcun Aslan, en beğenilen burcun ise İkizler olduğunu açıkladı.

EN ÇAPKIN BURÇ ASLAN
Happn’da gönderilen “Charm” rakamlarını burçlara göre değerlendiren Happn ilişkilerde burçların rolünü ortaya çıkaran veriler paylaştı.

Flört ederken en girişken davranan, yani en çok “Charm” gönderen burç Aslan olurken, onu sırasıyla Oğlak, Boğa, Akrep ve Kova takip ediyor. En çekingen olan, yani en az Charm gönderen burç ise İkizler…

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting