Ana Sayfa / Genel / Aslı filmi konusu, oyuncuları

Aslı filmi konusu, oyuncuları

Aslı Filmi Oscar yolcusu. Aslı Filmi nerede çekildi, konusu ne ve kimler oynuyor, yönetmeni kim bilgisi. Türkiye’nin 92 Akademi Ödülleri’nde (Oscar) yarışması için Bağlılık Aslı filmi aday adayı olarak belirlendi.

Oscar aday adayı olan Aslı filminin konusu ne, nerede geçiyor ve nerede çekildi bilgisi ile kimler oynuyor başrol oyuncuları kim bilgisi. Aslı filmi Oscar kazanabilir mi?T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile sinema alanındaki meslek örgütü temsilcilerinden oluşan 13 kişilik seçici kurul, ABD’de yapılacak 92 Akademi Ödülleri (Oscar) Yabancı Dilde Uluslararası Uzun Metraj Film Dalı’nda Türkiye aday adayını belirledi.
Sanatsal Etkinlikler Komisyonu’na başvuran 11 filmin değerlendirildiği Kurul’da yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu’nun yaptığı Bağlılık Aslı isimli film, Türkiye’nin Yabancı Dilde Oscar aday adayı olarak oldu.

BAĞLILIK ASLI FİLMİ KONUSU

Genç bir kadın olan Aslı, doğum sonrası işe başlamak için gün saymaktadır. İşe başlamak için bakıcı arayışına giren Aslı, uzun araştırmalardan sonra kendisi gibi bir bebeği olan Gülnihal adında bir bakıcı bulur. Gülnihal’in bebeğine bakması için Aslı’nın hayatına girmesi, Aslı’nın kaçtığı gerçeklerle yüzleşmesine neden olur.

ASLI FİLMİ OYUNCULARI

Oscar aday adayı yapım, modern dünyada bir kadın ve anne olmanın sıkıntılarını ve kadınların bu durumlarda yakın çevresiyle yaşadığı sorunları kendine has bir dil ile izleyicilerine aktaracak. Kübra Kip ve Ece Yüksel’in başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Umur Kurt, Almina Kavcı, Merve Şeyma Zengin, Jale Arıkan ve Osman Alkaş gibi oyuncular yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting