Ana Sayfa / Kime Ait / Atatürk Süveteri satışı

Atatürk Süveteri satışı

Atatürk’ün giydiği süveter modelleri artık yeniden satışta ve geliri Mehmetçik Vakfı’na gidecek. Atatürk süveteri nerede satılıyor fiyatı ne kadar sorusu. Atatürk süveterleri ne kadar? Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün seneler önce giydiği süveter yeniden üretildi. Çift Geyik Karaca tarafından üretilen süveterler Mehmetçik Vakfı yararına değerlendirilecek. Peki Karaca’nın ürettiği Atatürk süveterleri ne kadar?

Gazi Mustafa Kemal’in birçok fotoğrafında yer alan ve giydiği süveterler artık satılıyor. Süveter satışları ve Atatürk süveterinin önemi. Atatürk süveterleri ne kadar? Cumhuriyetin 96. yılına özel Atatürk’ün 85 yıl önce giydiği süveter üretildi. Süveterler ise Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında yer almaktadır. Peki Atatürk süveterleri ne kadar?

Mustafa Kemal Atatürk’ün 85 yıl önce giydiği süveter, Çift Geyik Karaca tarafından yeniden üretildi. Özel süveterler Mehmetçik Vakfı yararına değerlendirilecek. Çift Geyik Karaca Genel Müdürü Cihat Özbekli, “Mustafa Kemal Atatürk’ün giydiği süveteri yeniden üreterek bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Hepimizin ortak mirasına olan saygımızdan ötürü, logomuzu bu ürünlerde kullanmadık” dedi.


ATATÜRK’ÜN CUMHURİYETLE İLGİLİ SÖZLERİ:

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. (1924)

• Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. (1925)

• Bugünkü hükümetimiz, devlet teşkilatımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. (1925)

• Türk Milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun olan yönetim, cumhuriyet yönetimidir

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da ulaşıma kısıtlama 1 Mayıs

1 Mayıs İstanbul ulaşıma kısıtlama ve kapanacak güzergahlar. İstanbul 1 Mayıs gösterileri ve taksim yasağı. …

Sınırsız Hosting