Ana Sayfa / Genel / Av. Ersin Barkın nereli, yaşı, kim?

Av. Ersin Barkın nereli, yaşı, kim?

Ersin Barkın aslen nereli, neci ve kim? Sedat Peker’in avukatı Ersin barkın aslen nereli, yaşı, hangi okul mezunu ve kimdiri yeniden gündem oldu.

Ersin barkın memleketi, yaşı, neci ve kim bilgileri. Ersin barkın sedat peker7in avukatı olarak biliniyor.Ersan Barkın kimdir? Ersan Barkın nereli? Ersan Barkın, 1981 yılında Isparta’da doğdu, orta ve lise öğrenimini Burdur’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2005 yılında lisans, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden ise 2010 yılında yüksek lisans derecesine hak kazandı.

İŞTE ERSİN BARKIN GERÇEKMLERİ

Ersin Barkın kendi sitesinde kendisi hakkında şunları yazıyor:

1981 yılında Isparta’da doğdum. Kendimi Turgut Sokak 17 numaradaki iki göz odalı evimizin bulunduğu şehir olan Burdur’lu sayarım.

İlk okulu fabrikanın bahçesine kurulu Şeker İlkokulu’nda tamamladım. İlk kelimeyi öğreten Emel Kayacan öğretmenime minnet borçluyum.

Ortaokul ve liseyi Cumhuriyet Lisesi’nde bitirdim. Burdur’un “öğretmenokullu” aydınlık öğretmenlerinin üzerimdeki emeklerini ödemem olanaksız.

1999 yılında girdiğim Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olabildim. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet’in müeyyidesi” saydığı “Ankara Hukuk”lu olmak en değerli urbamdır.

Üniversiteli arkadaşlarıma, üniversite yaşamlarını akademik donanım açısından iyi değerlendirmelerini öneririm ama buna karşın, bugün attığım her adımda yaslandığım, okuldan fazla vakit geçirdiğim Gençlik Kolları Başkanlığı, beş dönem Genel Yönetim Kurulu üyeliği, iki dönem Genel Sekreter Yardımcılığı yaptığım Atatürkçü Düşünce Derneği’nde, irfanı öğrendiğim her cumhuriyet aydınına teşekkürü borç bilirim. Yaşam ülküm olan Necip Hablemitoğlu’nu ADD sayesinde tanıdım.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden 2010 yılında yüksek lisans derecesine hak kazandım. “Yön Dergisi Yazılarında Demokrasi Anlayışı” başlıklı tezimde Türk fikir hayatının en yoğun üretim dönemlerine karşılık gelen 1960-1971 kesitine Yön dergisi merkezinde bakmaya çalıştım.

Ankara Üniversitesi, çeşitli eğitim kurumları ve yüzü aşkın konferansta öğrenme ve paylaşma imkanı buldum. Nasıl dergisi başta olmak üzere çok sayıda dergide arkadaşlarımla bir çok yayın yaptık, yazılar yazdık.

2006 yılından bu yana Ankara Barosu’na bağlı serbest avukatlık yapıyorum. Avukatlığa duyduğum saygının ötesinde müdafiliğe tutkuyla bağlı olduğumu söyleyebilirim.

2011 yılından bu yana uzun yıllara yaslanan dostluklarla oluşturduğumuz hukuk büromuzdayız. Müvekkillerimize sunduğumuz hizmetin yanında, genç meslektaşların meslek yaşamlarına köprü olabilmenin sorumluluğunu üstlenmeye çalışıyoruz.

Türkiye Barolar Birliği ve Başkent Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Arabuluculuk Eğitimini tamamlayarak 2016’dan bu yana “arabuluculuk” yapmaya hak kazandım.

Efsane Süleyman Seba ahlakının daim olduğu Beşiktaş’ımın kongre üyesiyim ve çok kez genel kurul başkanlık divanlarında yer aldım.

Bıyıklarımın yeni terlediği günlerden bu yana yoldaşım, eşim Ziynet ile Ada ve Can isminde iki evladımız bulunmaktadır.

Belime bağladığı uçurtma ile rüzgara direnmeyi öğrettiği günlerden başlayarak mayamıza ekledikleri için kardeşim, meslektaşım Ezgi ile annemiz Fidan ve babamız Ali Barkın’a şükran borçluyuz.

Meslek ustam Av. Halil Sevinç’e ve ismini anamadığım tüm öğretmenlerime saygıyla.

 

İlginizi Çekebilir

İntegral müfredattan çıktı

MEB, lise 12. sınıflarda integral konusunu müfredattan çıkardı. integral artık liselerde okutulmayacak. Millî Eğitim Bakanlığı, …

Sınırsız Hosting