Ana Sayfa / Sağlık / Ayberk Atilla ne kanseri (Ayberk Atilla nereli, kim)
AYBERK ATİLLA KİM, NECİ VE NERELİ

Ayberk Atilla ne kanseri (Ayberk Atilla nereli, kim)

Ayberk Atilla Türk sineması, tiyatrosu ve dizilerinin aranan oyuncularından biri. Usta oyuncu Ayberk Atilla’dan kötü haber geldi. Kansere yakalanan ünlülerden biri de Ayberk Atilla oldu mesane kanserine yakalandığı açıklandı. Star TV’de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinde izlediğimiz usta oyuncu Ayberk Atilla kansere yakalandı. Mesane kanseri tedavisine yakalandığı öğrenilen Ayberk Atilla, hastanede müşahede altına alındı.

Usta oyuncu Atilla Ayberk mesane kanseri nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. 2017 ünlüler için iyi başlamadı. BKM oyuncusu ve şu sıralar Kiralık Aşk dizisinde oynayan Ayberk Atilla zor günler geçiriyor.

Kiralık Aşk’ın usta oyuncusu Ayberk Atilla kansere yakalandı. Mesane kanseri tedavisi gören Ayberk Atilla, hastanede müşahede altına alındı.

OYUNCU AYBERK ATİLLAKAÇ DOĞUMLU, NERELİ, NECİ

Ayberk Atilla iyi bir oyuncu. Yıllarca tv dizilernide filmlerinde kendisini seyretme şansı bulduk. Ünlü oyncu şu sıralar mesane kanseri nedeniyle tedavi görüyor. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Ayberk Atilla, 18 Eylül 1946’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olan sanatçı, sanat hayatına 1967 yılında Lale Oraloğlu Tiyatrosu’nda başladı. Sırasıyla Münir Özkul Tiyatrosu, Altan Karındaş Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Üç Maymun Kabare, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde de rol alan Atilla, bir süre aranın ardından yeniden tiyatroya dönerek, BKM Oyuncuları kadrosuna katıldı.

İlginizi Çekebilir

Cenk Eren’in 1 milyon liralık estetik operasyonu

Cenk Eren yüz gezdirme estetiği için 1 milyon lira ödemiş. Şarkıcı Cenk Eren yüzünü gerdirdi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting