Ana Sayfa / Kadınca / Ayça Pars tahliye oldu (kedicikler)

Ayça Pars tahliye oldu (kedicikler)

Adnan Oktar Grubu’nun önemli isimlerinden Ayça Pars tahliye edildi. Ayça Pars nereli, neci kim ve ne zamandır kedicik olarak biliniyor soruları. Adnan Hoca Grubu’ndan itirafçı olarak serbest kalan kedicikler ve aslanlar artıyor. Türkiye Adnan Oktar suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonu çok konuşmuştu. Verilen ifadelerde Adnan Oktar’ın karanlık yüzü deşifre edilmişti. Örgütün yayınlarından sorumlu isim olan Ayça Pars etkin pişmanlıktan yararlanaraktahliye edilen Ayça Pars örgüte yönelik çok önemli bilgiler verdi. Peki Ayça Pars kimdir? Ayça Pars ifadesine neler söyledi? Ayça Pars neden serbest bırakıldı?

Ayça Pars kedicik miydi ne zamandır Adnan Hoca Grubu’nun içindeydi soruları. Ayça Pars cezaevinden çıktı, Türkiye Adnan Oktar suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonu çok konuşmuştu. Verilen ifadelerde Adnan Oktar’ın karanlık yüzü deşifre edilmişti. Örgütün yayınlarından sorumlu isim olan Ayça Pars etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edilen Ayça Pars örgüte yönelik çok önemli bilgiler verdi. Peki Ayça Pars kimdir? Ayça Pars ifadesine neler söyledi? Ayça Pars neden serbest bırakıldı?

Kocaeli F1 Yüksel Güvenlikli Cezaevi’nde ‘suç işlemek için örgüt kurmak” iddiasıyla tutuklanan Ayça Pars, İstanbul 8’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tahliye edilen ilk isim oldu.

Geçtiğimiz aylarda yapılan operasyonla yakalandıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar ve örgüt üyeleri cezaevlerine konmuştu. Örgütün yayınlarından sorumlu Ayça Pars avukatının itirazı üzerine cezaevinden tahliye edildi. Ayça Pars için şu ifadeler yer aldı: “Canlı yayınlarda rejide Meral Kalça ile görev yapar, yayınevindeki işlerle ilgili yöneticidir. Örgütün internet sitelerinin şifreleri kendisinde durur, yayından kaldırılan internet içeriklerinin bulunduğu hard diskleri saklar. Yönetici bacıdır.”

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting