Ana Sayfa / İlginç / Ayılar Torul’da yola indi (Gümüşhane)

Ayılar Torul’da yola indi (Gümüşhane)

Son dakika Gümüşhane ve Son dakika Torul ilçesi haberleri. Torul’da aç kalan ayılar yola indi. Gümüşhane’nin Torul ilçesinde karayoluna inen ayılar cep telefonuyla görüntülendi.

Ayılar Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yola indi. Gmüşhane’de ayı popülasyonu artıyor. Kaledibi Mahallesi’nde eski baraj kısmındaki karayolunda saat 22.00 sıralarında, Harşit Çayı’nın kenarından yola çıktığı değerlendirilen 2 yavru ayı kısa bir süre aracın önünden hızla kaçmaya çalıştı. Karayolunu kullanan araçların önüne çıkan yavru ayılar hızla kaçmak isterken, yolun karşı tarafında kaldırımda yürüyen gençler ise araçtaki vatandaşların bağırması sonucu bölgeden uzaklaştı.
O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, kısa süreli paniğe neden olan ayılar daha sonra yine Harşit Çayı kenarlarına inerek gözden kayboldu.

İlginizi Çekebilir

Google, İstanbul depremini bildi

Marmara Denizi 23 Nisan depremini Google 30 saniye önce bildi ve uyardı. Google deprem uyarı …

Sınırsız Hosting