Ana Sayfa / Sağlık / Aykut Işıklar öldü

Aykut Işıklar öldü

Aykut Işıklar aslen nereli, neci ve kimdir bilgileri. Türkiye bir dönem Aykut Işıklar’ın başta magğazin olmak üzere haberlerini yorumlarını pür dikkat dinlerdi.Kalp krizi geçiren gazeteci Aykut Işıklar, kaldırıldığı İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Işıklar 70 yaşındaydı…

Gazeteci Aykut Işıklar yaşamını yitirdi. Haberin ardından Özgür Aras Instagram sayfasında şu mesajı yayınladı:

“Aykut Abi… Sende mi gittin! Hayatım da tanıdığın ilk magazinci. Bana katkıların, bugüne kadar desteklerin… Hakkını asla ödeyemem…. Mekanın cennet olsun…”

AYKUT IŞIKLAR ASLEN NERELİ, KİMDİR
Türk gazeteci, televizyoncu ve radyocu Aykut Işıklar, özellikle 90’lı yıllardaki TV magazin programlarıyla tanınmıştı. Köşe yazarlığı, program yapımcılığı ve sunuculuk gibi çeşitli görevlerde bulunmuştu. Mimar Sinan Üniversitesindeki eğitimini yarıda bırakarak 1968 yılında Hürriyet gazetesinde gazeteciliğe başladı. On iki yıl Hürriyet’te çalıştı.

İki yıl Günaydın gazetesinde, iki yıl da Tercüman gazetesinde magazin bölümü müdürlüğü yaptı. On yıl Sabah gazetesinin çeşitli bölümlerinde yöneticilik yaptı. Akşam gazetesinde beş sene boyunca köşe yazarlığı yaptı.

Radyo

Işıklar; Best FM, Klass FM, Alem FM, İstanbul FM ve Radyo Mega’da radyoculuk yaptı.

Televizyon

Aykut Işıklar; özellikle 90’lı yıllarda HBB, ATV, Star TV, Flash TV, Bugün TV ve TV EM’de magazin programları hazırlayıp sundu.

İlginizi Çekebilir

Hastane onaylı randevu nasıl?

Onaylı hastane randevusu ne nasıl alını? MHRS onaylı randevu. Hastaneler onaylı randevu sistemi nasıl çalışıyor. …

Sınırsız Hosting