Ana Sayfa / Kadınca / Ayşe Yüksel nereli, yaşı neci?

Ayşe Yüksel nereli, yaşı neci?

Ayşe Yüksel Survivor All Star 2022 Gönüllüler takımına geldi. Ayşe Yüksel nereli, neci, yaşı ve kimdir bilgileri.

SURVİVOR AYŞE KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Ayşe Yüksel Düzceli. 23 Mayıs 2000 doğumlu olan Yüksel, Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde okuyor. Üniversite 2. sınıf öğrencisi olan yarışmacı, ortaokulda masa tenisi eğitimine başladı, o yıllarda başladığı halterde başarıyı yakaladı ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldu.Halterle bir yıl ilgilenen Survivor Ayşe daha sonra voleybol oynamaya başladı. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ederken tenis antrenörlüğü yaptı. 4 yıldır tenis antrenörlüğünü sürdürüyor.

HİKMET VE YASİN DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR

Survivor All Star Hikmet ve Yasin konsey sonrası birbirine girdi. Acun Ilıcalı’nın her iki ismi de diskalifiye etmesi bekleniyor. Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor 2022’de bugün zorlu bir parkurda yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için mücadele veriyor. Yarışmanın başından beri yıldızı barışmayan iki isim olan Yasin ve Hikmet ada konseyinde birbirine girecek. Öte yandan Yasin’in elindeki cisim ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Yasin Hikmet kavgası detayları;
SURVİVOR ADA KONSEYİNDE BÜYÜK KAVGA!
Survivor Hikmet ile Yasin ada konseyinde birbirine girerken, Yasin yerinden kalkarak Hikmet’in üstüne yürüdü. Yaşanan bu olayın ardından çığlıklar yükselirken detaylar merak ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting