Ana Sayfa / Genel / Ayvacık deprem 12 Ocak (Çanakkale)

Ayvacık deprem 12 Ocak (Çanakkale)

Deprem son dakika. Çanakkale deprem büyüklüğü. Ayvacık depqremle sarsıldı 12 Ocak. Türkiye son depremler. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 6.98 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi.

Çanakkale deprem son dakika haber ve gelişmeleri. AFAD, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında saat 21.06’da 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, yerin 6.98 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 3,9 olarak rapor etti.

AFAD SON DEPREMLER

EN SON DEPREM

En son nerede deprem oldu bilgisi. türkiye son depremler.Ege Denizi’nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
AFAD’dan aktarılan bilgiye göre; Ege Denizi’nde saat 21:06’da 3.9 büyüklüğünde Deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 6.98 km olarak açıklandı.

BALIKESİR’DE DE DEPREM OLDU

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulunan Küçükköy beldesinde 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8.4 kilometre olarak kaydedildi.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bulunan Küçükköy beldesinde 3 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği ise 8.4 kilometre olarak ölçüldü.

Depremin ardından can veya mal kaybı olup olmadığı açıklanmadı.

KANDİLLİ SON DEPREMLER

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting