Ana Sayfa / Manşet / Aziz Yıldırım geri dönüyor

Aziz Yıldırım geri dönüyor

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe Başkalığına aday oluyor. Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı için aday olursa Aziz Yıldırım kesin aday olacak. 

Fenerbahçze’de Aziz Yıldırım yeniden başkanlık koltuğuna oturmak için aday oluyor. Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı için aday olursa Aziz Yıldırım kesin aday olacak. Aziz Yıldırım, son gelişmelerden sonra Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olma kararı aldı.

AZİZ YILDIRIM ADAY OLMAYACAĞIM DEMİŞTİ

Yazılı bir açıklama yapan Yıldırım, Fenerbahçe’nin başkanlık seçimine müdahil olma kararı aldığı ve Saadettin Saran’ın listesinde yer alan bazı isimlerle görüştüğüne yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

“Fenerbahçe’nin şu an bir başkan sorunu yoktur”

Aziz Yıldırım, şunları kaydetti:

“Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili herhangi bir çalışmam olmadığı gibi, Saadettin Saran’ın listesinde yer alan hiç kimseyle de ben irtibat kurmadım. Yalnızca Saran’ın listesinde yer almayı planlayan 1 kişi, benim görüşlerimi dinlemek istedi ve ben de birkaç kişinin huzurunda kendisiyle düşüncelerimi paylaştım. Fenerbahçe’nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır. İsmim üzerinden yapılan bu tip yalan haberlerle prim yapılmaktadır. Ben herhangi bir planlama içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsımın yaptığı bilgilendirmeler dışında yapılan bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederim.”

KİĞILI AÇIKLAMIŞTI

“Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç’un ayrılması mümkün olmaz. Şampiyonluk olmazsa ayrılır. Ali Koç ayrılır ve Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Başkan aday olur. Zamanında Saran’ı kulüpten ihraç ettiren Aziz Başkan… Sonra ne olacak? Aziz Başkan ‘Haydi arkadaşlar’ diyecek ve biz de görev alacağız.”

İlginizi Çekebilir

Ipswich Town, Premier Lig’de

İngiltere Premier Lig’de tam 22 yıl sonra Ipswich Town yükseldi. İngiltere Championship’te sezonu ikinci sırada …

Sınırsız Hosting