Ana Sayfa / Manşet / Babacan Metaverse mitingi yaptı

Babacan Metaverse mitingi yaptı

Ali Babacan yeni dünya düzeninin liderlerinden biri olacak gibi görünüyor. Paralel evrene ilk giren Ali Babacan oldu. İngiliz siyasetinin etkisi altında olduğu bilinen DEVA’lı Ali Babacan, sana evrende harekete geçti.

Metaverse mitingi yapan Ali Babacan, yeni dünya düzene adamı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Abdullah Gül etkisinde İngiliz siyasetini kendine örnek alan Babacan’ın sanal evrende hareketliliği dikkat çekiyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Metaverse de miting düzenledi. Dünyanın ilk Metaverse mitingi olma özelliğini taşıyan buluşmada Babacan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Babacan, dünyadaki dijital gelişmelere dikkat çekerek, “Türkiye’yi yeni buluşların, yaratıcı fikirlerin ülkesi yapacağız” dedi.

Babacan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Dünyada bir ilkin altına imza atıyoruz. Metaverse’deki ilk siyasi mitingi gerçekleştiriyoruz. Ethereum blokzincirinde sizlerle ilk biz buluşuyoruz

Teknoloji baş döndürücü bir şekilde ilerliyor. Bilişsel dünyaya hızla adapte olup gençlerin önünü hızla açmalıyız.

Gençlik Eylem Planımız hazır. Gençlerin, gençler için hazırladığı eylem planımızı çok yakında paylaşacağız.

Türkiye’yi yeni buluşların, yaratıcı fikirlerin ülkesi yapacağız.

Liselerde seçmeli olarak yapay zekâ, girişimcilik ve siber güvenlik gibi dersler açacağız.

Teknoloji ürünleri üzerindeki vergileri düşüreceğiz.

25 yaşın altındaki tüm gençlere, internete bedava erişim hizmeti sunacağız.

Batıya bakıyorum, hızla ilerleyen Asya’ya bakıyorum. Oradaki gençler bizim gençlerimizden daha iyi hayatlar yaşıyorlar. Ben bu durumu içime sindiremiyorum. Oralarda devlet, gençlerin potansiyelini açığa çıkaracak bir ortam sağlıyor.

Gece müzik yasağı duruyor. Hiçbir farklı sese, hiçbir farklı söze tahammül edemiyorlar. Çünkü demokrat bir zihniyete sahip değiller.

K-Pop konserinin iptal haberi geldi. Önce yapacaklarını duyurdular, sonra iptal ettiler. Arkadaş, elin Koresindeki müzik grubundan da mı korkuyorsunuz ya?

Kürtçe, Zazaca şarkılar söyleyen sanatçılarımızın önceden duyurulmuş konserleri iptal edildi. Seçim günü derin bir nefes alacağız. DEVA Partisi iktidarında her türlü baskı son bulacak. Müzikler susturulamayacak. Her dilde özgürce şarkılar söylenecek.”

İlginizi Çekebilir

Almanya’da Türk ailenin evi kundaklandı

Almanya’da terör örgütü PKK’lılar Türk ailenin evini kundakladı soruşturma sürüyor. Almanya’nın Solingen kentinde 4 katlı …

Sınırsız Hosting