Ana Sayfa / Manşet / Babel Aslan oluyor

Babel Aslan oluyor

Babel Fatih Terim’in kadrosuna katılabilir yılın transferi gerçekleşebilir. Her ne kadar Babel, İngiltere’da futbol yaşamını sürdürmek istese de cazip teklife hayır diyemeyecek gibi görünüyor.

Galatasaray, Ryan babel’i kadrosuna katmaya çok yakın. Galatasaray son dakika transfer haberleri ve gelişmeleri. Galatasaray yeni sezonda Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ryan Babel’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Hollandalı yıldız menajerinin bu yönde görüşmeler yaptığını doğruladı.
Beşiktaş’tan Fulham’a transfer olan Ryan Babel, takımının küme düşmesiyle birlikte arayışlara başladı.

BABEL KARARINI VERECEK

İngiliz basınına konuşan Hollandalı futbolcu, Premier Lig’de kalmak istediğini ifade etti ancak menajerinin transferi için görüşmeler yaptığını da açıkladı.

Hollanda Milli Takımı ile EURO 2020’de forma giymek istediğini ifade eden Babel, “Menajerim transferimle ilgili bazı görüşmeler yapıyor. Doğru karar vermem gerek. EURO 2020’de Hollanda Milli Takımı ile mücadele etmek istiyorum. Premier Lig’de de kalabilirim ama ailem ve kendim için doğru kararı vermem gerekiyor.” dedi.

Ryan Babel ile ilgilenen Galatasaray yönetimi, Hollandalı yıldıza 2,5 milyon euro civarı bir teklif yapacak.

Öte yandan Instagram’da Ryan Donk ile Ryan Babel arasında dikkat çeken bir konuşma gerçekleşti. Babel’in son paylaşımına yorum yapan Donk, “Haydi gel kırmızı kafa!” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Canlı Galatasaray-Fenerbahçe izle

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi başlama saati ve tarihi. canlı maç izle GS-FB saati ve kadroları belli oluyor. …

Sınırsız Hosting