Ana Sayfa / Manşet / Babil finali (20 kasım Cuma)

Babil finali (20 kasım Cuma)

Babil final bölümü izle 120 kasım Cuma. Babil nasıl bitecek final sahnesi. İrfan ölüyor mu Babil’de. Star’ın sevilen dizisi ‘Babil’, final bölümüyle cuma akşamı seyirci karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı ‘Babil’in senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Babil’de final bölümü son sahne İrfan ölecek mi? babil dizisi nasıl bitecek finalinde ne oluyor sorusu. Halit Ergenç’in ‘İrfan’ karakteriyle izleyici karşısına çıktığı ‘Babil’in başrollerinde; Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.


‘Babil’, 20 Kasım Cuma akşamı final bölümüyle Star’da
İrfan, Deniz’le arasındaki tüm engelleri kaldırdığını düşünürken, Egemen’in hesap sormaya gelmesi ile planları suya düşüyor.


Ayşe, Süleyman ve Egemen’i her yerde ararken, İlay temiz bir sayfa açmak için, kalan hesaplarını kapatıyor.
Eda, Deniz’in mutluluğu için çırpınmaya devam ederken, Süleyman, kaybettiklerinin intikamını en acı veren yoldan almak için İrfan’ı çıkışı olmayan bir tünele sokuyor.

İlginizi Çekebilir

Reisi helikopter kazası geçirdi

İran Cumhurbaşkanı helikopter kazası geçirdi yaşıyor mu merak ediliyor. Reisi helikopter kazası geçirdi. İran Cumhurbaşkanı …

Sınırsız Hosting