Ana Sayfa / Sağlık / Bahaddin Güneş kalp krizi geçirdi

Bahaddin Güneş kalp krizi geçirdi

Bahaddin Güneş kalp krizi geçirdi. Şenol Güneş’in kardeşi kalp krizi geçirdi hastaneye kaldırıldı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, kardeşi aynı zamanda İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş’in haberiyle sarsıldı. Kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan teknik patronun anjiyo olacağı öğrenildi.

Şenol Güneş’in kardeşi İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş korkuttu. Fenalaşan teknik patron, İnegöl’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Güneş, daha sonra Bursa daki özel bir hastaneye sevk edildi.

TFF’DEN AÇIKLAMA

TFF’den yapılan açıklamada, ”Bugün sabah saatlerinde fenalaşan ve kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş’e acil şifalar diliyor, ailesine ve İnegölspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” denildi.

BAHADDİN GÜNEŞ KİMDİR?

Bahaddin Güneş; 10 Mart 1960 Trabzon doğumludur. Geçmişte futbolcu olan Bahaddin Güneş, aynı zamanda Şenol Güneş’in de kardeşidir. Bahaddin Güneş futbolculuk döneminde defans ve orta saha mevkilerinde görev almıştır.

Daha önce Sarıyer, Afyonspor, Hekimoğlu gibi takımlarda teknik direktörlük yapmış almış olan Güneş; şu anda İnegölspor’u çalıştırmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Ömür boyu sigara satışı yasaklanan ülke

Sigarasız tolum için ilk adımı atımı atan ülke. Hayat boyu sigara satışının yasaklanacağı ülke İngiltere …

Sınırsız Hosting