Ana Sayfa / Gündem / Bahçeli’den Sinan Ateş sorusuna sert yanıt

Bahçeli’den Sinan Ateş sorusuna sert yanıt

Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetini soran gazeteciyi tersledi. Öte yandan sinan Ateş suikastı ile ilgili olarak 2 kişi daha tutuklandı. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin soru işaretleri sürmeye devam ederken gözler MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye çevrildi. Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrası bir gazetecinin ‘Sinan Ateş’ cinayetiyle ilgili sorusuna “Hadi işine bak, hadi bakayım” diyerek tepki gösterdi.

Bahçzeli, gazetecinin sinan Ateş sorusuna çok kızdı hadi işine bak dedi. MHP Lideri, sinan Ateş icaneyeti ile ilgili olarak üstü kapalı konuştu . Öte yandan 2 kişi daha tutuklandı cinayetle ilgili olarak. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in Ankara’nın göbeğinde suikasta uğrayarak öldürülmesine ilişkin tepkiler ve soru işaretleri sürerken muhalefet liderlerinden de ‘Bahçeli ve Erdoğan neden sessiz?’ eleştirisi geliyor.

Özellikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sessizliği gündemdeki konuyu daha fazla alevlendirdi. Son olarak bir grup toplantısında isim vermeden “Düşmanca senaryolara taviz vermeyeceğiz. Menfur bir cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz. Karın ağrısı çekenlere, bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara adayımız belli, kararımız nettir.” ifadelerini kullanarak cinayete ilişkin açıklamada bulunmuştu.

SİNAN ATEŞ SORUSUNA SERT TEPKİ

Bahçeli, bugün de partisinin grup toplantısının ardından kendisine soru sormak isteyen gazeteciye yanıt vermedi.

14 Mayıs’ta yapılması beklenen seçimlere ilişkin soru soran gazeteciye “Siz beni dinlememişsiniz o anlaşılıyor” diyen Bahçeli, gazetecinin Sinan Ateş cinayetine ilişkin sorusuna ise yanıt vermeyerek “Hadi işine bak, hadi bakayım” ifadeleriyle tepki gösterdi. Ayrıca videoda sorulan sorunun ardından Bahçeli’nin yanında bulunan korumalarının da muhabiri sert bir şekilde itekledikleri görüldü.

2 KİŞİ DAHA SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDEN TUTUKLANDI

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi ile ilgili soruşturma kapsamı dahilinde gözaltına alınan iki kişi daha tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler A.A. ve Ç.Z’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheliler, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

NÖBETÇİ HAKİMLİKÇE SORGULANAN 2 ZANLI TUTUKLANDI.

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık’ta Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi’nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede vefat etmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 13 şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde konuşan Sinan Ateş’in dayısı Halil İbrahim Bozkurt ise yeğeninin katillerinin mecliste olduğunu ileri sürmüştü.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş de dün sosyal medya hesabından cinayetle ilgili paylaşımda bulunarak “Aile olarak üzerinde gizlilik kararı bulunan dosyaya dair haklılığımızdan, hukuka ve devlete olan güvenimizden kaynaklanan suskunluğumuzu korumaya gayret ediyoruz. “Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun” demişti.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting