Ana Sayfa / Manşet / Bahçeli’den Soylu’ya kayyum teşekkürü

Bahçeli’den Soylu’ya kayyum teşekkürü

HDP’nin elindeki 3 büyükşehire 19 Ağustos günü kayyum atanmasına MHP Lideri devlet bahçeli takdirle karşıladı ve Süleyman soylu ve ekibine teşekkür etti. Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir belediye başkanlıklarına kayyum valilerin atanması muhalefet partilerinde farklı yorumlandı. CHP karşı çıkarken ve siyasal darbe görürken MHP, terörle mücadele olarak gördü ve destek verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu arayarak, Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyeleriyle ilgili görevlendirmelerden dolayı tebrik ettiği öğrenildi.

MHP’den İçişleri bakanı süleyman soylu’ya kayyum kararı nedeniyle tam destek geldi. Cumhur İtitifakı HDP’nin kazandığı belediyelere kayyum atanmasına olumlu yaklaştı. Bahçeli de bizzat Süleyman soylu’ya arayarak cesur ve yerinde kararı için teşekkür etti. CHP ve HDP’de ise tepki oluşurken İYİ Parti7nin de nasıl bir siyasi tavır takınamacağı merak konusu oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu telefonla arayarak Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyeleriyle ilgili görevlendirmelerden dolayı tebrik etti ve başarı diledi.
Görüşmede Bahçeli, bu büyükşehir belediyeleriyle ilgili alınan tedbirin, büyük, yerinde ve önemli olduğunu belirtti.  Terörle mücadele kapsamında hükümetin ve İçişleri Bakanı Soylu’nun tasarruflarını desteklediklerini kaydeden Bahçeli, “Hükümete ve size desteğimiz tamdır.” ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanlığınca, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları görevlerinden uzaklaştırılmıştı.

İlginizi Çekebilir

ABD’li bankalardan TL tavsiyei

TL değerlenmeye başladı ABD’li iki dev banka uzun vadeli TL yatırımı önerdi. TL dolar karşısında …

Sınırsız Hosting