Ana Sayfa / Kime Ait / Bahçeli’den vekiline klasik otomobil hediyesi

Bahçeli’den vekiline klasik otomobil hediyesi

Devlet Bahçeli, klasik otomobillerini sevdiği milletvekilleri ve partililere dağıtmaya devam ediyor. Bahçeli son olarak Mercedes marka klasik otomobilini Abdurrahman Başkan’a hediye etti. MHP lideri, bir partiliye daha klasik otomobil hediye etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, klasik otomobil koleksiyonundaki nadir parçaları hediye ekmeye devam ediyor. Klasik otomobillere tutkusu bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan’a 1982 model Mercedes otomobil hediye etti.

Milletvekili Başkan, Bahçeli ve hediye edilen otomobille birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Başkan, paylaşımında “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’den, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 1923 plakalı bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır” ifadelerine yer verdi.

DAHA ÖNCE DE HEDİYE ETMİŞTİ 

Bahçeli, 2019’da da “Mustang” marka klasik otomobilini partisinin Kayseri Milletvekili Ersoy’a hediye olarak vermişti.

2020’de ise Bahçeli, “BJK” plakalı otomobilini yerel seçimde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Adayı olan Avukat Serkan Toper’e hediye etmişti.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti yeni lideri kim oldu?

Meral Akşener sonrası İYİ Parti gene başkanı kim oldu. Koray Aydın İYİ Parti yeni gene …

Sınırsız Hosting