Ana Sayfa / Manşet / Bahçeli’ye ne oldu, yüzü neden yaralı?

Bahçeli’ye ne oldu, yüzü neden yaralı?

MHP Lideri Bahçeli nerede nasıl kaza geçirdi, yüzü neden yaralı, kolu neden sargıda sorusu. Bahçeli’nin son sağlık durumu partililerini korkuttu.

Devlet Bahçeli ev kazası geçirdi ölümden döndü. Bahçeli’nin eli yüzü yara bere içinde. Yerel seçimler için oyunu Ankara’da kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’nin yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı dikkat çekti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası birçok kişi “Bahçeli’ye ne oldu?” sorusuna yanıt aramaya başladı

EVDE DÜŞMÜŞ

Büyük yankı uyandıran konuyla ilgili MHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Bahçeli’nin birkaç gün önce evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu öğrenildi.

Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

OYUNU VERDİKTEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Oy verme işleminin ardından açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bahçeli'nin yüzündeki morlukların nedeni belli oldu

OMZU BURKULMUŞTU

Bahçeli, 17 Mart’ta Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen MHP’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda sahneye çıktığında da omuz askısı takmıştı. MHP’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun.” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Kolonya karışımlı içki öldürdü

Denizli’de kolonya karışımlı içki içen genç öldü. Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Erdem Dalga (28), yalnız yaşadığı …

Sınırsız Hosting