Ana Sayfa / Spor / Bakambu Galatasaray’da

Bakambu Galatasaray’da

Bakambu nasıl bir futbolcu kariyeri, yaşı, oynadığı takımlar. Galatasaray forvet Bakambu. ile anlaştı. Galatasaray, forvet hattına yaptığı takviyelere devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Halil Dervişoğlu’u renklerine bağlamasının ardından Al-Nasr’da forma giyen 32 yaşındaki golcü Cédric Bakambu’nun transferini de KAP’a bildirdi.

Cedric Bakambu aslen nareli, yaşı, nasıl bir futbolcu bilgileri. Galatasaray, siyahi forvetine kavuşuyor. Bakambu’nun süper Lig’de gol kralı olması bekleniyor. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Al-Nasr’da forma giyen 32 yaşındaki golcü Cédric Bakambu’nun transferini de KAP’a bildirdi.

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray’ın yeni yedek forveti Cedric Bakambu‘nun kariyeri boyunca attığı gol sayısı Beşiktaş’ın as forveti Vincent Aboubakar’dan daha fazladır.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

32 yaşındaki Demokratik Kongolu golcünün bu gece İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

 

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting