Ana Sayfa / Genel / Bakary Sako Denizlispor’da

Bakary Sako Denizlispor’da

Denizlispor son dakika haberleri ve transfer haberleri. Bakary Sako nasıl bir futbolcu ve hangi takımdan Denizlispor’a geldi. Spordaki yeni transferler ve son dakika haberleri. Süper Lig’in yeni ekibi Denizlispor, Trabzonspor’dan transfer ettiği Rodallega’nın ardından şimdide Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Bakary Sako’nun transferini bitirdi.

Bakary Sako aslen nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda futbol oynadı bilgisi. denizli son dakika haberleri ve Denizlispor transfer son dakika bilgileri. Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Yukatel Denizlispor transferde ses getirmeye devam ediyor. Daha önce Trabzonspor’dan Hugo Rodallega’yı kadrosuna katan yeşil beyazlılar son olarak Crystal Palace forması giyen Bakary Sako’yu transfer etti.

DENİZLİSPOR SÜPER LİG’E HAZIR

Bu transferi sosyal medya hesabından duyuran Denizlispor, “Hoş geldin Bakary Sako” notunu düştü.
Trt Spor’a bağlanan Başkan Ali Çetin de yaptığı açıklamada Sako için bonservis ücreti ödemeyeceklerini belirtti.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çetin, “Bizimle kader birliği yapacak isimleri transfer etmeye çalışıyoruz. Orta saha ve kanatlarda eksiğimiz var. O bölgelere transfer yapacağız. Bunlar yurt dışından isimler olacak. Onlarla birlikte hemen hemen bitirmiş olacağız” dedi.

GEÇEN SEZON NE YAPTI!
2 Ekim tarihinde West Bromwich ile anlaşan oyuncu burada 5 maça çıkarken toplamda 160 dakika forma giydi. Daha sonra 27 Ocak tarihinden Crystal Palace’a transfer oldu. Burada da 4 maça çıkan oyuncu gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting