Ana Sayfa / Spor / Balotelli’den Sergen Yalçın’a beyin yanıtı

Balotelli’den Sergen Yalçın’a beyin yanıtı

Balotelli, Sergen Yalçın’a hareket çekti. Balotelli takımının ikinci golünü attıktan sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın önüne gitti ve Sergen’in 2013’te “Balotelli’nin beyni yok” sözlerini hatırlatarak parmaklarıyla kafasını göstererek tepki gösterdi..

Beşiktaş-Adana Demirspor maçında Balotelli’nin sergen yalçın’a çektiği hareket konuşuluyor. Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan mücadele, 3-3’lük skorla tamamladı.

Beşiktaş’ı öne geçiren golü 20. dakikada Francisco Montero kaydetti. Siyah-beyazlılar 45’te Josef de Souza ve 52’de Rıdvan Yılmaz ile skoru 3-0’a getirdi. Adana Demirspor’da Vargas, 60.dakikada takımının ilk golünü kaydederken, dakika 79’da sahneye çıkan Balotelli skoru 3-2 yaptı. Balotelli yine son dakikada sahneye çıkarak, skoru 3-3’e getirdi.

Balotelli takımının ikinci golünü attıktan sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın önüne gitti ve Sergen’in 2013’te “Balotelli’nin beyni yok” sözlerini hatırlatarak parmaklarıyla kafasını göstererek tepki gösterdi.

İşte o görseller:

İlginizi Çekebilir

Santos BK’den istifa etmiyor

Beşiktaş’ta Santos krizi. Sözleşmem bitmeden gitmem diyen Santos, Beşiktaşlıları çıldırttı. Beşiktaş’ın ne başarısız teknik adamı  …

Sınırsız Hosting