Ana Sayfa / Kadınca / Barış Akarsu filminde Aslı Bekiroğlu ayrılığı

Barış Akarsu filminde Aslı Bekiroğlu ayrılığı

Aslı Bekiroğlu, barış Akarsu filminden ayrıldı.

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, merakla beklenen Barış Akarsu’nun hayatını anlatan film projesinden ayrıldı. Barış Akarsu’nun hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu, muhabirin sorduğu soruya verdiği cevapla büyük tepki çekmişti. Gelen tepkilerin ardından Bekiroğlu rol alacağı film projesinden ayrıldığını duyurdu.

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmde oynayacak olan oyuncu Aslı Bekiroğlu, muhabire verdiği cevapla eleştirilerin hedefi oldu.

ÖLÜM SORUSUNA GÜLEREK CEVAP VERDİ
Elle dergisinin ödül törenine katılan genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, kadrosunda yer alacağı film hakkında konuştu. Törende ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bekiroğlu, filmde Akarsu’nun kız arkadaşını Merve’yi oynayacağını söyledi. Şarkıcının hayatını araştırdığını söyleyen Bekiroğlu, bir muhabirin “Barış beyin trajik bir ölümü oldu ne söylemek istersiniz?” sorusu üzerine tepki çekecek bir yanıt verdi. Soruya gülerek cevap veren oyuncu, “Ne diyeyim hayatım başı sağ olsun ne denir” dedi.

TEPKİLER ÜZERİNE ROL ALACAĞI FİLMDEN AYRILDI
Aslı Bekiroğlu, gelen tepkilerin ardından ise Instagram hesabından açıklama yaptı. Ünlü oyuncu rol alacağı filmden ayrıldığını duyurdu. Bekiroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Önceki akşam katıldığım stil ödülleri davetinde, kıyafet ve stil üzerine konuşurken yakında çekimleri başlayacak olan Barış Akarsu’nun hayatını anlatan sinema filmi hakkında peş peşe sorular geldi. Proje hakkında konuşma iznim olmadığı için spoiler verme korkusuyla o an filmle ilgili soruları gülümseyerek geçiştirmeye çalışırken ortaya çıkan acemi çabam, sanatçının ve kız arkadaşının sevenleri tarafında yanlış anlaşıldı ve üzüntüyle karşılandı. İsteyeceğim en son şey böyle algılanmaktı. Çocukluğundan beri hikayesine ve anısına büyük saygı duyduğum, bu nedenle filminde yer almayı çok istediğim sanatçının yakınları ve sevenlerinden tüm samimiyetimle özür diliyorum. Filmin zarar görmemesi ve sanatçının sevenlerinin daha fazla üzülmemesi için projeden çekiliyorum”

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting